محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

«ماهی» و «صدف» قاتل قند خون

چه غذا‌هایی برای قند خون مفید است؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در لیست مواد غذایی پایین آورنده قند خون غذا‌های دریایی از جمله ماهی و صدف منبع ارزشمند از پروتئین و چربی‌های سالم ویتامین‌ها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها هستند. این مواد در بدن به عنوان قوی‌ترین پایین آورنده قند خون عمل می‌کنند. پروتئین برای کنترل قند خون ضروری است و به کند شدن هضم غذا کمک می‌کند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می‌کنند. از طرف دیگر مصرف پروتئین موجب می‌شود تا بیشتر احساس سیری داشته باشید. از همین رو برای جلوگیری از پرخوری و کاهش چربی اضافه بدن نیز بسیار مؤثر است. مصرف مرتب ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک زیادی می‌کند. مطالعه‌ای که روی ۶۸ فرد بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی انجام شد، نشان داد که مصرف ۷۵۰ گرم ماهی چرب در هفته می‌تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون این افراد را کاهش دهد./ صد آنلاین 

ارسال نظر