عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

«ماهی» و «صدف» قاتل قند خون

چه غذا‌هایی برای قند خون مفید است؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در لیست مواد غذایی پایین آورنده قند خون غذا‌های دریایی از جمله ماهی و صدف منبع ارزشمند از پروتئین و چربی‌های سالم ویتامین‌ها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها هستند. این مواد در بدن به عنوان قوی‌ترین پایین آورنده قند خون عمل می‌کنند. پروتئین برای کنترل قند خون ضروری است و به کند شدن هضم غذا کمک می‌کند و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می‌کنند. از طرف دیگر مصرف پروتئین موجب می‌شود تا بیشتر احساس سیری داشته باشید. از همین رو برای جلوگیری از پرخوری و کاهش چربی اضافه بدن نیز بسیار مؤثر است. مصرف مرتب ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد و ساردین به بهبود تنظیم قند خون کمک زیادی می‌کند. مطالعه‌ای که روی ۶۸ فرد بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی انجام شد، نشان داد که مصرف ۷۵۰ گرم ماهی چرب در هفته می‌تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون این افراد را کاهش دهد./ صد آنلاین 

ارسال نظر
آخرین اخبار